fbpx
Posted in Cap. 2 Emprenedoria

Com ja sabeu, a la tardor del 2020, començo a crear artesanalment peces seriades de cotó orgànic.

No sabia, però, que això suposaria obrir una porta al món empresarial i que implicaria que un 50% de la meva feina no seria ni cosir, ni dissenyar ni patronar.

Descobreixo un proveïdor de teles ecològiques que són capaços d’enviar-me el material amb un màxim de 48 h, em permeten, doncs, no generar estoc; puc treballar sota demanda.

Al crear peces seriades, tinc la necessitat proporcionar un catàleg (oferta) per generar clients (demanda). Aquest catàleg ha de ser visible via xarxes i via web, de manera que necessito crear contingut en ambdós espais.

Pel que fa a web em formo en WordPress, pel que fa a xarxes m’obligo a crear contingut rutinari, preparar els Dilluns tots els posts de la setmana, havent fet anteriorment un calendari trimestral amb tot el contingut de la sessió, més contingut nou que s’ha de gravar també setmanalment.

Aconsegueixo tenir ingressos fixos, arriba l’hora de fer-se autònoma.

21% menys de benefici per compra, pagament mensual a l’Estat i hores de feina dedicades a la facturació i a la recerca de noves subvencions.

Entre gestió i gestió preparo els vostres encàrrecs i penso en nous models per la temporada següent, que entre la sessió fotogràfica i l’edició, han d’estar a punt un mes abans de la sortida a la llum com a mínim.

Ah! I em formo…

Que bonic que és treballar per un mateix.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No hi ha productes a la cistella.